08 januari 2023

Livet nu är fram och tillbaka med olika saker?

Om man nu skall tala något om vädret ute så regnar det ilsket mycket det är minst 4 plusgrader och dessutom gråmulet grått den snö som ligger kvar blir kornigt grynig och till slut försvinner helt. Dagens stora händelse sett ur min handikappade synvinkel är att jag skall skala potatis https://svenskpotatis.se/potatisskola/potatishistoria/ och strimla lövbiff som blir den stora gedigna arbetstoppen, annars rör jag mig betydligt mera nu än i början inom vissa citationstecken allt det där är som alltid relativt. Som sagt min son var här igår och hjälpte till att röja undan julen tack gode gud, kvar är endast några få finstilta detaljer som frugan bossar över sånt där lägger jag mig inte i. 

Enligt frugan kan man inte vara bra på allt utan på olika saker utan istället nyttja dom egenskaperna man kan allt sånt där faller oftast naturligt på plats efter över 20 års förhållande. Det som är bra med regn sett ur min för tillfälligt snäva synvinkel är att det tar bort den överjävliga snön så att det blir barmark, eventuellt nån gång i nästa vecka kan det bli aktuellt med rullstols premiär det är på tiden för jag har inte varit utanför dörren sedan 15 december förutom då några minuter fram och tillbaka hemmet sjukhus hemmet frakturmottagningen hemmet röntgen och så vidare. Slår man ut det hela så kan man få fram 10 minuters frisk luft typ en minut per finger.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...