10 januari 2023

Titt som tätt ser jag verkligheten utanför dörrgluggen?

Slumrar till en kort stund det gör jag titt som tätt och drömmer fortfarande någonstans i bakhuvudet om vårens ankomst har man tur så kommer den typ snart? Har precis gjort lunch av söndagens middag en färdig portion direkt in i mikron https://www.tekniskamuseet.se/lar-dig-mer/100-innovationer/mikrovagsugnen/ enkelt och behändigt. I mitt rådande tillstånd står man inte gärna och fixar till middagar hur som helst, utan man gör det så lätt som möjligt för sig. Har fortfarande inte kommit utanför dörren på snart 1 månad men det jag kan se i dörrgluggen är att vädret är allt annat än okej, men i och för sig det varken snöar solkurvor regnar haglar eller är is så nåt positivt är det allt? 

Extremvädret fortsätter runt om i världen att skapa kaos dödsfall tragedier förtvivlan och personliga ekonomiska katastrofer och värre lär det bli, nu ser vi resultatet och snällt får ta del av konsekvenserna av mänsklighetens brutala våldförande på moder natur under dom senaste 100 åren. Det bisarra i den kråksången är att vi i praktiken har målat in oss i ett hörn och står där med skägget i brevlådan med mössan i handen endast ett smärre mirakel kan rädda mänskligheten ur just den sjukt jobbiga rävsax.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...