02 januari 2023

I sammanhanget spelar allt ingen roll?

Vaknar upp denna 2 januari klockan 04.30 av att tonårsdottern skrattar tjoar och pratar i mobilen med sina polare nu spelar det såklart ingen roll nu när jag är långtidssjukskriven och hon är skolledig. Frugan är redan upp i ottan och har serverat mig en stadig frukost och skall gå ut på den första rundan med våran jycke DINO sedan åker hon till jobbet efter en tids jul och nyårs ledighet. Själv kryper jag ned i sängen med min dator som för tillfälligt är mitt enda sällskap, här  ifrån sängen kan jag vara nån som skapar något för någon. Min tonårsdotter kommer nu vara den som måste hjälpa mig såklart efter protester ett par dagar framöver med att bland annat servera mig lunchen att gå ut med jycken efter lunch, frugan har redan ordnat med lunchen som tonårsdotter bara hjälper mig att värma i mikron. 

Idag är jag inne på den 18 onde dagen sedan knäolyckan hände utgångsläget är den samma ingen förändring. Knät är fixerad vid sin ställning jag får inte påfresta knät mer än att jag lätt punktmarkerar med foten när jag med mina kryckors https://www.habilitering.se/fakta-och-rad/temasidor/hjalpmedel/prylar-som-gor-skillnad-fran-kryckor-till-matrix2/ hjälp , förflyttar mig mellan sängen soffan och toaletten en nog så jobbig uppgift nu när jag har känning av bröstmuskeln nog om denna problematik. Vädret har jag inte den blekaste aning om förutom att det blåste storm i går att snön är borta och plusgraderna dominerar, men så fort jag får min rullstol kan jag komma ut själv och konstatera just den dagens väderstatus?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...