07 januari 2023

Utanför dörren kanske en ny bättre värld öppnas?

Börjar känna mig ganska hemtam i min rullstol kan göra lättare hushållsarbeten som duka på duka av plocka in och ur diskmaskinen skala potatis hacka grönsaker, problemet är fortfarande att jag inte kommer utanför dörren på grund av det besvärliga vintervädret. Får vara tacksam över knappt fyra minuters frisk luft på över 3 veckor men men man får vara glad över det lilla. Frugans gipsade högerhandled eller radiusfraktur https://www.netdoktor.se/smarta/leder-muskler/sjukdomar/handledsbrott/ som det heter ställer till vissa problem i vardagen, men vi löser det smidigt genom att använda våra respektive friska kroppsdelar. Annars så har min son varit här och hjälpt oss med att plocka bort julen för detta år, klart min hjälp i alltet har varit att rulla in tomtar och dylikt i tidningspapper helt klart en arbetstopp som heter duga. För egen del hoppas jag på att snön försvinner snabbt så att man kan få komma ut lite åtminstone innan det våras? 

Smittspridningen fortsätter att accelerera numera heter den nya covid sorten Kraken som tydligen är extremt smittsamt, herregud det hela tar aldrig slut utan bildar egna mutationer och varianter i all evighet. För att skoja till det hela så fick min jycke DINO åka en repa med mig i rullstolen han log med hela ansiktet. Efter en god middag som bestod av kassler och potatisgratäng och annat så kan vi äntligen njuta av den bortplockade julen allt har sitt slut allt har sin början. Man kan lugnt konstatera att detta årets början 2023 har börjat med interna katastrofer med ett trasigt knä inklusive korsband och ledband dessutom med frugans handledsbrott således en olycklig start på detta nådens år det kan bara bli bättre?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...