13 januari 2023

Det gäller att passa på när bättre hälften är borta?

Den inledande regniga morgon följs av att det tenderar till att spricka upp emellan det gråa överjävliga och det andra trista, fast det är fredagen den 13:onde idag så kan man komma om man har tur helskinnad ur denna skrockfulla dag? Gör vi det så gör vi det annars så gör vi det inte så enkelt är det? Idag har jag faktiskt duschat https://stadshem.se/byggnadsvard/badrum/ själv för första gången sedan olyckan ett stycke bravurnummer och ett konststycke utöver det vanliga. Men det gick bra trots dagen som är. Tänkte passa på medans frugan var på frakturmottagen för återbesök, egentligen så fick jag inte det men jag trotsade hennes order totalt. 

Hahaha, hade jag nu ramlat i duschen och förvärrat min skada hade jag säkert fått höra det återstoden av mitt ringa liv, så jag tog en rövare om jag så säger. Naturligtvis så rullar dagarna stilla förbi mig ibland synnerligen obemärkt men sen ploppar det plötsligt fram en våg av flödande kreativitet, då gäller det att smida med järnet är varmt annars kan man förlora känslan. Idag har mina tjejer bestämt sig för att äta sushi själv gillar jag inte sushi så jag får ta en calzone, vad gör man inte i dom bästa av världar?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...