06 januari 2023

I stort sätt ett eländigt moll läge?

Snön ligger åter tät bland gran och fur tystnaden är totalt endast sopbilarnas envetna åkande mellan stationerna är det enda som hörs i dagsläget och deras ilskna dieselaktiga brummande stör det mesta. Under dagen väntas det komma in ett helvetes snöoväder över min region med meteologiska varningar https://www.kallasverige.se/vintervader/ i stort sätt över hela landet. Personligen så fortsätter jag att kämpa med mitt trasiga knä med rullstolar toalettupphöjning och allt vad det är men en olycka kommer som ni vet sällan ensam. Igår ramlade min hustru olyckligt omkull men hon halkade inte på nån isfläck ändå bröt hon underarmen som hon blev tvungen att gipsa så jävla typiskt att allt skit kommer på en och samma gång. 

I dag är det trettondagen och tonårsdottern är på en tvådagars konfirmation och uppstart och väntas komma hem idag, hon skulle bara ana vad hon kommer att behöva hjälpa till med i vardagslivet som lättare hushållsarbete styra upp frugans hygien rasta samt hunden ett par gånger om dagen eventuellt köra omkring med mig och min rullstol vilket inte är så himla kul sätt ur hennes tonårsögon plus allt övrig hjälp i största allmänhet. I dagsläget får frugan och jag nyttja våra friska kroppsdelar i ett haltande teamwork, man gör så gott man kan är våran nya paroll.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Summan av kardemumman?

"Nu har vi bott första veckan på det nya stället och det känns sjukt bra, från ett litet boende på under 60 kvadrat till ett stort radh...