14 januari 2023

En stund där drömmen slog in?

Idag har jag upplevt min andra julafton det kanske inte är många förunnat? Min underbara son drog nämligen runt mig i rullstolen i nästan 1 timma, en helt gudomlig prestation av honom. Bara att få komma ut i den friska luften är dagens räddning och givetvis den stora höjdpunkten. Eftersom jag själv jobbar i ett sånt yrke där jag själv ledsagar äldre rullstolsbundna till olika inrättningar, så vet jag hur viktigt det är att komma ut en stund. Känner mig verkligen priviligierad eftersom jag också vet att många inte kommer utanför dörren över huvudtaget, det kan naturligtvis bero på många orsaker. 

Själv kommer jag så småningom ur min rullstol och kan inom ett tag återgå till mitt vanliga liv, men jag kan sätta mig i problematiken att man befinner sig i en beroendeställning hur ogärna man än vill att det skall vara så. Snart skall min saliga hustru börja fräsa på dom stora räkorna i dill olja och vitlök, en del har vi som förrätt tillsammans med diverse småostar vitt vin småbaguetter https://www.escapat.com/baguetten. Resten av dom frästa räkorna tillsammans med riset skall vi avnjuta i en av shl hockeyns periodpauser. Just fredagar och lördagar tillåter vi att unna oss lite lyxigt överflöd inom ramen av vad budgeten tillåter såklart.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Om den saliga blandningen?

"När jag vaknade denna söndag så både det snöade och regnade i ett kaosliknade tillstånd, herregud tänkte jag i mitt stilla sinne inte ...