01 januari 2023

Ett nytt år med nytt bagage?

2023 det känns ovanligt på alla sätt och vis man kanske inte är van med ett nytt år fullt med nya möjligheter, kanske även nya krav förutsättningar direktiv men även att ta vara på dom olika alternativen som kanske dyker upp som gubben i lådan https://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=film&itemid=38841 som typ köp en trisslott idag och inte i morgon att leva i nuet. 2022 var ett år som man kanske helst av allt vill glömma här och nu ett år som kanske inte lyfte upp min eller andras tillvaro ett ögonblick, inte ens förgyllde någon över huvudtaget utan var endast kantad med både covider och annat elände. 

När jag vaknade upp idag kunde jag konstatera att jag inte har varit ute mer än på sin höjd 2 minuter på 17 dagar vilket är ett bottenrekord i sig, det gör mig ont att säga att väntan på en rullstol skull göra att mitt minimala liv blev värt att leva igen. Samtidigt som jag lovade mig själv att hålla mitt privata löfte levande om att aldrig någonsin mer titta på skitfilmen Ivanhoe mer under min livstid vilket jag har hållit med flaggan i topp senast jag tittade på filmen var för typ 10 år sedan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...