04 januari 2023

Saker och ting kommer att förändras?

Idag väntas det komma in minst 3 decimeter snö på vissa platser meteorologerna varningsmarkerar med både gult och orangea flagg lite varstans, det var typ runt minus 7 i morse när frugan var ute och rastade våran jycke DINO. Själv upplever jag den 20:onde dagen fastlåst i omkretsen kring min säng och så lär det förbli tills jag får mina ack så behövliga hjälpmedel https://skr.se/skr/halsasjukvard/vardochbehandling/medicinteknik/medicintekniskaprodukterhjalpmedel/forskrivningavhjalpmedel.32133.html, som kommer eventuellt vilken dag som helst? Naturligtvis tar sånt där tid det skall göra hembesök det skall mätas beställas divideras, när dom väl får beställningen på hjälpmedelscentralen då skall dom göra sitt jobb att göra iordning och leverera sånt görs tydligen inte på bråkdelen av någon fjuttig sekund? Någon form av byråkratiskt malande gör att saker och ting bromsas upp således en prekär bieffekt av vårt uppstyrda samhälle. 

Fortfarande är jag bara i början av min långa läkningsprocess så att hoppa omkring ostadigt som Bambi med ett par kryckor i detta rådande lömska underlag är så klart helt omöjligt. Det räckte med att igår då jag halkade på badrumsmattan med ena kryckan så olyckligt att jag fick lida av det misstaget med ett dygns vidrig jävlig smärta fy fan vad ont det gjorde. Som tur är kan jag titta på mycket vintersport på tvn under dagen både på längden bredden i hoppbacken samt småkronornas semifinal mot Tjecken i kväll. Det är det enda som jag ser framemot idag förutom då min tillfälliga rullstol som skall komma inom kort?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...