22 januari 2023

Hela tiden en kamp mot klockan?

Utanför ytterdörren är det för närvarande runt 6 minusgrader himlen är snömosig och ogästvänlig det hela andas en ordinär vinterdag. Försöker mentalt förbereda mig inför dagens runda med rullstolen min son kommer om ett par timmar och skall leda runt mig i den andra verkligheten utanför ytterdörren. Innanför ytterdörren vistas jag i min nuvarande ytterst begränsade verklighet som är när och fjärran mot den utanför, kanske kommer jag jubla över min timmes rullstolspromenad eller så gör jag det inte? Hur som helst får jag en stunds frisk luft i lungorna nytt syre ny energi

Igår hade vi våra vänner här för att fira in det kinesiska nyåret https://www.tourcompass.se/blog/kinesiskt-nyaar.htm en ständigt återkommande tradition som vi har haft under 13 år, då vi äter asiatisk mat dricker gott och frotterar oss i bästa samkväm. Mitt trasiga knä utvecklas hela tiden mot det positiva hållet vilket är bra, mina lättare träningspass stärker på muskelmassan och gör knät stabilare vilket också är bra. Även idag skall min familj fortsätta fira in det kinesiska nyåret med att äta spenatsoppa med ägghalvor dricka sicilianskt vin och kolla in Sveriges kvartsfinalmatch mot Portugal i handbolls-WM.  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...