25 januari 2023

Det finns allt hopp i min vardag?

Regn och blåst kommer att fortsätta dominera min väderbild utanför mitt fönster idag det kanske inte är helt optimala förhållanden, men bättre det än kraftigt snöfall drivis och en och annan oförutsedd jordbävning? Men allt det där är såklart relativt sa visst Einstein en gång, eller så gör man sig inte roligare än vad man är? För stunden så finns det inte många rolighetsfaktorer i min vardag men det begär jag inte heller, kanske finns allt det roliga utanför min ytterdörr eller inte? Det tänker jag ta redan på när jag en dag blir återställd, den dagen kommer säkert om någon månad? 

Apropå roligt så är det knappast roligt längre i Sverige där kriminella element rekryterar 14-15 åriga barnsoldater för att göra deras smutsiga jobb, där folkvald politiker tjuvfiskar ål https://www.wwf.se/djur/alar/#artdata som man inte får och ljuger sedan folk rätt upp i synen plus mycket andra saker som mig att tycka att va fan håller världen på med? Ärligt talat så finns dom riktiga clownerna i regeringen där dom livnärs sig på bland annat pajkastningar. Naturligtvis så får man tycka och tänka hur man vill i detta avlånga land inom lagens råmärke, sedan kan man undra hur långt man kan dra ut yttrandefriheten lagliga gummiband innan det går sönder?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...