19 januari 2023

Blott en stund av paradisiska vibbar?

Mitt besök hos fysioterapeuten gick som beräknat bra hon skruvade ned mitt skydd ytterligare någon grad vilket såklart är positivt, svullnaden hade minskat rejält men än så länge är det svårt att sia någonting alls? Trodde att jag skulle få flera andra nya punkter till mitt träningsprogram men det fick jag inte, på grund av att jag inte får belasta mitt trasiga knät än på länge. Det positiva idag var att jag fick komma ut och träffa folk en stund så den karamellen kan man leva på återstoden av dagen. Frugan överraskade mig med att köpa några vaniljsemlor https://www.semlor.eu/historian-om-semlorna till mellanmål, dessa ljuvliga underverk satt som en kulinarisk smäck och förgyllde mina smaklökar ytterligare. 

Vissa tror att man tänker på mat hela tiden men så är inte fallet, skulle man göra det skulle man lätt väga över 150 kg och likna en spärrballong då skulle man få bygga ut min rullstol och det vill man ju inte. Hur som helst till kvällen så blir det eventuellt soppa för frugan själv får jag äta gårdagens potatismos och steka upp ett gäng falukorvar därtill, tonårsdottern slår nog till med tortellini som sagt det blir ett hopkok av allt möjligt med det som man har hemma.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...