30 januari 2023

Förr eller senare hinner verkligheten ikapp dig?

Frukosten avklarad denna småkalla smått blåsiga måndag frugan har varit ute med jycken DINO på sin sedvanliga rutt runt kvarteret, tonårsdottern har hemstudier idag med ett gäng inlämningsuppgifter hon vet vad som måste göras i morgon tisdag skall dom ha en heldag med skridskor varm choklad och limpmackor på Hjälmaren https://www.visithjalmaren.se/upptack/%C3%A5ka-b%C3%A5t/fakta-hjalmaren/ om nu isen håller för ett kompani vilda ostyriga tonåringar? Senast jag själv åkte skridskor var i fyraårsåldern med jag ramlade omkull ganska omgående och slog i bakdelen sedan dess har jag inte åkt skridskor varken förr eller senare lika bra det, för jag har innerst inne alltid varit en sommaridrottare. 

På torsdag är det så dags för ytterligare ett återbesök hos fysioterapeuten den tredje i ordningen för att skruva ned min ortos ytterligare, samt att i slutet på nästa månad besöka ortopedläkaren om mitt knäs vara eller icke vara? Om det behövs opereras eller inte, i dagsläget så vet jag ingenting om det för allt handlar om vad röntgenbilderna visar? I går var jag på födelsekalas hos min äldsta dotter med både smörgåstårta gräddtårta med citron hallon och vit choklad ett par sorters kaffebröd, för egen del var det skönt att få komma utanför dörren om än bara för ett ögonblick jag tror visst att jag slog ihjälp ett par timmars trevligt sällskap.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...