29 januari 2023

En dag att grotta ned sig i smörgåstårtan?

Så kom söndagen dagen efter lördagen en dag av traditionell lättja och lealös existens man skall helga vilodagens sa dom förr i det gamla jordbruksamhället https://www.matkult.se/jordbruket-och-maten/jordbrukets-historia.html. Idag måste servicepersonalen jobba butikerna ha öppet allt måste fungera även på söndagar, hur skulle det se ut om all den personalstyrkan låg nere butikerna ha stängt? Allt handlar om tillgänglighet. Personligen är jag för närvarande lättjan personifierad och har givit det lealösa ett ansikte, men faktiskt skall jag på min äldsta dotters födelsedagskalas idag. 

Där det bjuds på både smörgåstårta gräddtårta och allt det där andra som hör till. Så självklart skippar jag dagens lunch och går sedan all in kalasets läckerheter, det är bättra att trycka i sig smörgåstårta på fastande mage än proppfull mage så är det bara.I mitt nuvarande liveläge får man vara glad över alla begivenheter som bjuds att få komma ut och träffa folk bara ett ögonblick om så är, det gör mycket för den mentala hälsan. Eftersom jag aldrig har varit i rampljuset inte heller är en översocial person, så spelar det ingen roll men när mina barn fyller år så kommer jag självklart som skjuten ur en kanon.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...