28 januari 2023

Det gäller att plocka fram det lilla extra?

Efter en underbar magisk måltid med varmrökt lax potatis och en het sorts romsås lutar jag mig förnöjt tillbaka just nu mår jag som fina fisken, den måbra känslan vart inte sämre då mitt hockeylag slog Dalarnas stolthet Leksand i en tight shlmatch som i stort sätt innehöll allt vad spänning har att erbjuda. För närvarande är min familj indelade i grupperingar min tonårsdotter onlinespelar sin vana troget med sina europeiska vänner och har fullt upp med det, min hustru sitter halvsovande i vardagsrummet och kollar på sina program själv kan jag inte göra så mycket mera än att skriva ett par inlägg men det gör jag så gärna. Summa summarum var och en gör det vi tycker om, men innan det grillade vår tonårsdotter oss i musikquiz men alster från 60 till 90-talet. 

Förr i tiden hade jag en enorm vinylsamling https://vinylskivan.se/fakta-om-vinylskivor/ och jag visste det mesta om alltifrån gruppmedlemmar producenter pressningar viktiga konserter och så vidare, nu för tiden har det mesta försvunnit från mitt hjärnkontor men än hänger jag hyfsat med i dessa kretsar. I min position har jag än sålänge bara måndagar hela veckan fram till helgen då man unnar sig det där lilla extra som förgyller det hela. Som sagt jag får bara vänta ut hela den här läkeprocessen det får ta den tid det tar, det enda som man kan påverka är att hålla igång den lättare rehabträningen på bästa möjliga sätt.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...