20 januari 2023

Världen är till för att skratta eller gråta?

Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag tittade ut genom fönstret i morse, till slut gjorde jag båda sakerna då jag konstaterade att det hade snöat jäkligt mycket i stort sätt hela natten. Nu vet jag att det finns folk i min omgivning som tycker snö är underbart, sedan finns det även dom som fullständigt avskyr snö ska jag vara ärlig så inkluderas jag i den negativa skalan. I min nuvarande situation är det fullkomligt omöjligt att ens tänka på att gå utanför dörren, om man nu inte fäster en snöplog https://www.historiskt.nu/diverse/visste/arkiv/8_dag_1900_snoplog/snoplog.htm på rullstolen eller gör den fyrhjulsdriven? Gubben snöplogen åker fram och åter längst vägbanorna som en skållad råtta i jakt på vad det nu kan vara, men i snöplogens fall måste det väl ändå vara målet att hålla vägbanorna farbara? 

Som sagt jag kan fortsätta konstatera att utifrån min sängposition att snön den kommer och går, frugan berättade igår att hon hade sätt viden vara på G nånstans under ytan börjar naturen förbereda sig för ytterligare en vår? Hunden DINO han älskar det här med nysnö han borrar ner än ned sitt lurviga huvud och går fram som en pillemarisk bulldozer genom snölandskapet, problemet blir att hans små tassar blir som isiga snöklumpar som gör att hans motorik minimeras. Då är det bara att duscha av hans känslig tassar i ljummet vatten, så blir han sitt gamla jag igen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...