28 januari 2023

En och annan fluga gör ingen soppa?

Vaknar abrupt till det är bara morgonkvisten än så länge mörkret ligger kompakt tungt och dovt utanför ytterdörren men ljuset finns där bakom, jycken DINO börjar gnälla allt intensivare därför att han säkert vill ut på sin traditionella morgonrunda sin förstarunda där ettan och tvåan skall levereras programenligt som sig bör. I 9 av 10 fall är det så men ibland skjuter han upp den programenliga leveransen av en eller annan orsak? Den ytterst nödiga saken den har fortfarande min hustru huvudansvaret för hennes nästintill säkra backup är tonårsdottern som inte gärna vill, men hon gör det därför att hon är tvungen men inte av egen fri vilja utan för sakens skull? Än så länge lägger jag mig inte i den nödiga processen utan tjejerna får lösa den problematiken bäst dom kan, så fort som jag blir helt återställd från min sura skada får jag som vanligt ta största delen smällen säger säkert en del av den biten men det gör jag så gärna inom situationstecken. 

Denna lördag har vi inga som helst krav på att göra ingenting alls varken handla eller uträtta någons ärende eller egna utan idag gör var och en av oss som den vill hur den vill om den vill, tonårsdottern vill säkert spela sina onlinespel med sin europeiska vänner från när och fjärran frugan om jag känner henne rätt för det gör jag efter över 20 års samvaro så vill hon streama tvprogrammen https://popularhistoria.se/teknik/en-titt-pa-tv som hon missade igår? Själv tänker jag inte göra så mycket väsen av mig idag ska bara försöka återskapa skuggan av mitt forna jag, eller så gör jag en uppgradering av mitt nutida jag eller så skiter jag helt sonika i allt och bara är mig själv i min tappning?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...