26 januari 2023

Det enda utesluter inte det andra?

Ett tydligen helt underbart väder utanför min ytterdörr idag med strålande sol ingen snö ingen drivis med kvittrande fåglar sprallande hundar och allt det andra som förgyller just den här dagen. På nåt sätt känner även jag en sorts bubblande sprudlande inombords glädje och tillfredställelse men även en stor tacksamhet över att inte just min skada blev värre än vad den blev? Frugan har den stora förmånen att få jobba hemifrån när hon kan så nu är hon i stort sätt klart med dagens arbete, så att hon kan återgå till att fortsätta vara skadad ett par veckor till. Problemet med mig är att jag inte har den möjligheten till att jobba hemifrån på grund av att jag inte sitter framför någon dator eller har något annat administrativt jobb. 

Efter när tonårsdotterns har slutat skolan skall hon och frugan gå en sväng på hindersmässan som är Örebros ständiga återkommande marknadsnöje http://www.bergshandteringensvanner.se/historien-om-bergshandteringen-och-hindersmassan/ med anor från minst 1300-talet, där det finns i stort sätt finns allt mellan himmel och jord men tyvärr är varannat stånd lika delar godis plastpåsar och krimskrams. I år ska dom tydligen gå all in med knallarna, efter ett par tama år med pandemin och så vidare. För egen del så är det här första året sedan jag föddes som jag missar det här traditionella etablissemanget. Så jag förväntar mig att tjejerna köper med både marknadsnogaut lakritsremmar langos.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...