17 april 2021

Twittersjälen Kapten K. Kralls Klagan konstaterar krasst doku. 1-3 (Vetskapen om lösa trådars betydelse?)

 doku.1:

Att om fredagar kryper inte ormen lika långt? Vilket delvis beror på, att vinet den drack innehöll lavemang. Å andra sidan tappade den tråden till maskan? Vilket å andra sidan, är en del av förklaringen? Ibland kan den förklaringen, vara den enda tänkbara för stunden?

doku. 2:

Att om inte stillheten har lagt sig, är det fara på färde. Där kommer drängen farandes i full galopp, med pigan springandes bakefter. Som silkesmaskar i långa banor. I den vetskapen, får man önska dränga kraken en god lycka dan efter? I annat fall kommer säkert några till begravningen? I fall om någon bryr sig?

doku. 3:

Att när ens morgonkaffe har runnit ned. Sätt vissa mekanismer igång, en del av dessa kan sabba för överlevarna. Men troligtvis rädda skuggorna i skymningen? Detta morgonkaffe är en startpatron som gör det hela mera explosivt. Ett varningsflagg. Men samtidigt en hint om hur dagens timmar skall fortlöpa?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...