02 juli 2024

En av många små tankar: Spelar ingen roll i lagomlandet?

"Naturligtvis så kan man inte göra ett skit åt vädret det är som det är blir som det blir. sedan kan man såklart önska annat väder än bara regn? Regn är inte av ondo alla gånger vilket man lätt kan tro, det ger liv också men även död. Kanske är det inte optimala väderförhållanden för semesterfirarna för tillfälligt, det spelar ingen roll om man tar tidig eller sen period? Ibland har man tur ibland skiter det sig totalt. Personlig håller jag allt jag har för att vädret åtminstone skall bli drägligt, inte för varmt inte för kallt inte för regnigt utan helt enkelt bara lagom. 

Efersom vi bor i det bevingade lagomlandet så blir ordet lagom genomgående i många samtalsämnen, det är lagom bra lagom med pengar lagom med kärlek sedan kan önska mer än lagom i vissa saker? Just för tillfälligt är himlens färgskala 50 nyanser av grått, solen har tagit semester men inte regngudarna som bara väntar att få släppa ned sin nederbörd. Efter regn kommer sol eller om ni så vill efter sol kommer regn. Eller som någon sa, man ska inte ha roligt varje dag för då vet man inte hur det är att ha tråkigt en sanning med modifikation."
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...