06 juli 2024

En av många små tankar: Tankar om yttre omständigheter?

"Dessvärre plågas jag av ett ömmande inflammerat fotvalv som inte är av den här världen, frugan smörjer mig upprepade gånger med voltaren som förhoppningsvis kommer att göra underverk. Trots denna ytliga åkomma har jag jobbat på som vanligt och kommer göra så även under nästa vecka. Därför passar jag på att vila foten i högläge nu under helgen för att vara hyfsat stabil på måndag? Eftersom man tillhör den gamla stammen så känner man inte efter allt för mycket, men ibland får man nog ta sig tid att lyssna på kroppens signaler vilket jag tänker göra i helgen. Trots allt finns det såklart dom som har det mycket värre än var jag har det, dom som aldrig kommer på banan igen dom som längtar efter tillfrisknad. I sammanhanget är min åkomma någonting som knappast hamnar i historiböckerna? Men skulle det göra det så är det en sak utöver det vanliga. 


Det myckna regnandet håller även på idag vilket gör att allmänhetens humör hamnar långt under lägsta nivån, vilket knappast är konstigt efter alla uppskruvade förhoppningar. Träden utanför mitt sovrumsfönster kastas av och an av den kraftiga vinden regnet slår som trumvirvlar mot rutan, vilket gör att ens helhetsintryck kraschar fullständigt. Semesterfirarnas plan A försvinner i intet och plan B aktiveras, alla har inte råd att shoppa på gallerior med barnen eller göra någonting utöver den strama semesterbudgeten. I min familj är vi skapligt flexibla och kan anpassa oss efter rådande situation där inte pengarna får styra över dess innehåll, köper vi en glass så gör vi det trots att regnet vräker ned. Men visst minimeras aktiviterna avsevärt när det är dåligt väder ute så är det bara?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...