06 juli 2024

En av många små tankar: Inget nytt under regnet?

"Alltid vid den här tiden på året gapar gatorna tomma inte en kotte är ute, förutom dom som år piskade att gå ut såsom hundförare knegare en och annan powerwalkare passerar förbi precis som om dom hade eld i baken. Då pratar vi såklart om semesterperioden eftersom det är extremt sjukt dåligt väder så ligger husvagnsfolket och trycker på stadens 5 stjärniga camping, och turisterna som i vanliga fall knallar runt i staden lyser med sin blotta frånvaro. Orsaken till detta är naturligtvis detta djävla väder som inte gör någon levande individ lycklig, dom ända som är lyckliga är missförstådda djur som blodiglar överdimensionerade myggor stora som B 52:or, även en och annan lycklig tvestjärt passerar revy med ett ironiskt leende. 


Eftersom jag själv inte har semester ännu så spelar detta otyg till väder ingen som helst roll, men när tiden väl kommer hoppas jag att väderguderna byter tema för hoppningsvis till ett soligt sånt men hur långt är ett snöre? Frugan däremot har börjat sin semester och hon hoppas såklart att regnet tappar ork att rotblötan tar timeout och allt stabiliseras till det bättre? Men om detta sker står dessvärre inte skrivet bland stjärnorna eller hugget i sten för den delen, det enda som vi kan vara riktigt säkra på är att vi inte har en susning om vädret när vi slår upp våra grusade korpgluggar?"
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...