07 juli 2024

En av många små tankar: Att känna sig blåst på konfekten?

"Det extremt dåliga vädret håller i sig den kraftiga byvinden ser inte ut att mojna, trädena som svajade dramatiskt igår gör även så idag. Mötte påpälsade människor på min hundpromenad med skrikande barn i vagnar, som kanske tycker att livet suger för tillfälligt? Herregud jag vet själv när ungarna var små och regnet vräkte obegränsat ned, man kunde inte göra något annat än att spela fia med knuff eller svarte petter. Nu för tiden är sådana aktiviteter ett minne blott, numera gäller mobilens förtrollade värld där allt och lite tid händer ibland utan föräldrarnas vetskap? 


På måndag ser även jag det klassiska ljuset i tunneln och man börjar mentalt förbereda sig för sin välförtänta återhämtningsperiod, som alltid anser man att den utmätta tiden går allt för snabbt snart ett tu tre är man tillbaka till kneget igen precis som om man aldrig har varit där ifrån. Eftersom man även börjar närma sig slutet på sin jobbkarriär så väntar man såklart på ett liv efter detta, för hoppningsvis är man så pass frisk att man hänger med ett par till men sånt där vet man inte ett skvatt om? Det som händer händer det som sker sker rätt som det är kan livet förändras på brådelen av nån sekund, till någonting som man inte vill kännas vid? Hårddrar man det hela så är livet ett otippat lotteri med nitlotter och vinster där inte insatserna är det avgörande?"
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...