18 juni 2023

En av många små tankar: Nöden har ingen lag?

"Äntligen kom så regnet som vi har väntat på så himla länge, regnet som kom från Skåne drog över min region som en skänk från ovan hallelujah liksom. Trodde inte att jag skulle behöva säga det, men det var länge sedan jag längtade efter det? Första riktiga regnet på över två månader. Ok det skulle behöva regna ett par veckor i sträck för att få naturen i fin form igen. Allt är inte bara positivt med långvarig värme. Nästa vecka går vi in i midsommarveckan sedan börjar semesterperioderna på allvar, personligen så jobbar man ytterligare ett par veckor till sedan är det dags även för oss.


Igår hade vi lite kalas hemma som vi firade med utmärkt asiatisk mat med dumplings som tillbehör med jordgubbar glass och grädde, med poolhäng och ommålning av dotterns rum. Allt gick som på räls både med maten och det runt omkring med present regn och goda leenden. Det finns många fördelar med regn som exempelvis att man inte behöver gå utanför dörren om man inte vill man slipper vattna potatislandet man slipper ligga och pressa i solstolen. Det enda man inte kommer ifrån är att man måste gå runt med våran jycke Dino, nöden har liksom ingen lag."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Från då till nutid?

"Nyheterna handlar mest om fångutväxlingen med Iran prinsessans svenska sommar och mediavåldets inverkan på tonåringarna. Våldet eskale...