03 juni 2023

En av många små tankar: Att vara flexibel är också en konst?

"Kylan på mornarna fortsätter det ligger på runt 7 plusgrader, det tycker åtminstone jag är svinkallt. Sedan blir det förvisso rätt så skönt på dagarna, men det skulle bli så här ett par dagar till innan värmen stabiliseras. Ikväll väntar vi in våra gäster som kommer att bli serverade grillade vitlöksräkor samt sparris. Vi har i 90 procent använt elgrillen som vi tycker är bekvämt, men ikväll sätter vi på kolgrillen vilket blir ett kors i taket. Problemet med kolgrillen är att det blir ojämt grillat och temperaturen är hög, men än så länge har ingen klagat på min grillkonst peppar peppar. Vissa tycker att jag är grillkonstens Picasso, men det får stå för dom.


Eftersom vi firar Sveriges nationaldag den 6 juni med våra vänner i vanliga fall, så kommer vi att fira den idag istället pågrund utav olika anledningar? Men det funkar det med man är ju liksom flexibel. Dom senaste dagarna har studenterna gått på olika baler som sig bör, min dotter slutar också snart skolan men har lite kvar till innan hon får läsa vidare. Man kommer så väl ihåg den där magiska känslan som infinner sig när det bara är ett par dagar kvar på läsåret. Det går väl ann när man är minderårig, annat blir det när man får börja sommarjobba då är det andra kriterier som gäller. Mitt första sommarjobb var att vara tidningsbud och dela ut ett par hundra tidningar, man startade klockan 2 på natten och delade ut den sista blaskan klockan 6 på morgonen. Första löningen gick till en senapsgul 7 växlad cykel."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...