18 juni 2023

En av många små tankar: Underbart är kort?

"Det sägs att underbart är kort ibland allt för kort? Det viktigaste är att man får uppleva njutningen i nuet oavsett om det är kort eller vad det nu är? Regnet fortsätter att strila ned och alla människor är förvånadsvärt glada och uppspelta, vilket kanske inte alls är så förvånande? Det skulle jag med vara om det inte har regnat på nästan 2 månader. Tycker synd om dom som bor i öknen där aldrig någonsin regnar, å andra sidan så vet dom inte heller om nåt annat? Nu är det guld värt och ha en pool hemma som vi har, nu är det knappast någon 50 meters bassäng men å andra sidan ryms den 3 personer sen kan man trycka på olika knappar som aktiverar typ bubblor och massage.


I min region så håller dom på med en landets största fotbollscuper för ungdomar, där alla planer är smäckfyllda av stressade föräldrar behårda tränare och en och annan ledsen hund som önskar den vore någon helt annat stans är fotbollsplanen typ på en äng med andra jyckar? Min egna fotbollskarriär var både kort och intensiv där min högsta merit var att jag nickade in ett mål från typ halva planen, en sådan grej man gärna berättar för sina barnbarn om man nu hade några? Mina stora barn verkar inte så intresserade att hänga upp sina liv på skrikande snoriga ungar utan hellre satsar på karriären, sedan vet man ju aldrig när eller om barnen kommer med rätt partner? Eller så är det storken eller brevbäraren som levererar?"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...