10 juli 2022

Efter midnatt kommer man in i nästa fas?

Det gamla ärorika flygbolaget SAS https://www.expressen.se/allt-om-resor/flyg-1/12-saker-du-inte-visste-om-sas/ligger för närvarande på ruinens brant och bara väntar på nådastöten, idag meddelade flygbolaget att från och med i morgon måndag flyger dom inte hem resenärerna vart dom än må vara? Om dom nu inte får till en okej uppgörelse med bättre arbetsvillkor och såklart högre löner. Det är minsann inte bara den branschen som behöver lyftas upp över vattenytan, själv jobbar jag sedan länge i en bransch som verkligen behöver höjas upp på alla håll och kanter. Alla som jobbar med människor och service över huvudtaget har generellt sätt sämst ställt om man jämför? 

Börjar så smått på att återhämta mig efter gårdagens grann tillställning som inte slutade förens långt efter midnatt. I min ålder klarar man knappt längre en frostnatt egentligen så klarar man inte över huvudtaget längre av krogsvängen, för att nu inte tala om kalas i dagarna två. Som sagt i morgon går man in i den sista jobbveckan och redan nu har både kroppen och det mentala ställt in sig på nedtrappnings fasen, vilket såklart är en högst naturlig process.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...