03 juli 2022

I stort sätt kan allt hända i mittens rike?

Har precis landat med bilen i och för sig ingen rymdbil eller så men ändå efter en sjukt givande weekend i Göteborg hos väldans goda vänner, som bor på Hisingen och håller benhårt på sitt lag Häcken som är sjukt starka både på dam och herrsidan som dessutom leder herrallsvenskan. Med glimten i ögat är det en viss markant skillnad mellan Hisingen och Göteborg. Eftersom jag personligen kommer från Örebro ni vet den där gudabenådade lagom staden i mittens rike så fick man såklart sig några pikar angående fotbollen på Närkeslätten https://jordbruketisiffror.wordpress.com/2017/07/22/narke-ar-landskapet-med-storst-andel-spannmal-pa-sin-akermark/som förvisso kan bli grymt bättre alla dagar i veckan? Hur som helst är det alltid roligt att komma ned till götet, där både stämningen atmosfären i stort sätt allt blir så mycket bättre. 

Våran trevliga jycke som lystrar till namnet Dino åkte på en ganska otäck historia i sin bakdelsregion, så han har blivit begåvad med en strut runt halsen som han tycker är jobbigt. Tacka fan för det skulle jag själv haft en strut 2 veckor kring min hals och varken kliat örat eller nosat bakdelen självfallet jag också blivit ledsen. På vägen ned tog vi ett stormigt break på rastplatsen Viggen i Grästorp där våra arma korvar flög fritt omkring.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...