29 juni 2022

Förr eller senare måste man konfronteras med olika problem?

Självfallet så får och kan man tycka till och tänka fritt om olika saker, i mitt fall om olika sakers funktioner möjligheter och uppgraderingar. Vilka underverk man kan göra av typ en fjäder? Det ligger i människans natur att föra arten framåt med varierande utvecklingar lösningar på olika problem av varierat slag, att till slut trycka ut kardemumman av det hela till en bärande och hållbar idé. Kan tyckas låta en aning över ambitiöst men vill man så kan man, i dom flesta fall skapas underverk ibland utan att man har någon som helst aning? Men från en tänkande idé till en kommersiell produktion är steget ändå ganska långt, allt bygger i dom flesta fall på intresserade sponsorer mediala globala nätverk och en kappsäck full med guldmynt utan dessa ting står man nog ändå ganska slätt i tillvaron. 

Personligen har jag allt sedan barnsben vänt och vridit in och ut med olika alternativa lösningar, för att på något sätt få till en förbättring av befintligt material. Oftast har det blivit rena rama pannkakstårtan men ibland har även min morsa stundom tappat hakan av min smått psykotiska frenesi som ibland kan gå till överdrift. Nu på gamla dagar har jag lagt band på mig och intalar mig själv att jag är god nog och inte någon som behöver förändra världen helt solo, alla kommer vi nog till den där smått dramatiska slutsatsen förr eller senare?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...