12 juni 2022

Förr eller senare ramlar man dit ett par timmar?

En oerhörd intensiv period börjar se sitt slut, som började i torsdags med förberedelser som uppsättning av partytält inför svärmors 85 års kalas. Sedan en glassig studentfest så gott som hela halva fredagen, för att sprudla ut i ett hejdundrande 85 års kalas under klang och jubel liknande förhållanden hemma hos oss på lördagen med ett stort antal gäster både nära kära och andra. Man kanske kan dra till med klyschan att vi hade åtminstone tur med vädret https://www.filmtipset.se/film/vi-hade-i-alla-fall-tur-med-vadret, vilket vi såklart också hade med allt flöt på precis som vi ville där ingen varken spårade ut eller gick bärsärkagång vilket jag såklart är evigt tacksam för. 

Om X antal år är man själv uppe i den där anmärkningsvärda åldern 85 år, vilket man hamnar i förr eller senare om man får vara frisk och få ha sinnet kvar i behåll. Efter den siffran kan det gå fort med raset om det vill sig illa? Men idag är det söndag då jag i princip inte skall göra ett enda dugg förutom att hämta min tonårsdotters paket dricka kaffe och tårta hos svärmor som hade festen igår men hon fyller idag, min hustru skall gå in och jobba ett par timmar på kontoret. Så det endast jag tonårsdottern och jycken Dino kvar som får hålla ställningarna intakta.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...