Tomas Rolfhzon Ekman

02 juni 2022

Ett gäng galanta damer på vift?

I morse nånstans efter gryningen gav sig min saliga hustru med anhang iväg till shopoholics okrönta mecka Ullared https://www.gekas.se/om-oss/var-historia/, ett stycke paradis för dessa 4 smäktande damer. Som i fråga är min hustru som är typ konstant trött med sin åldrande morsa som ser denna resa som sin eventuellt sista, sin gamla hypokondriker till moster som har haft alla krämpor en människa kan ha på kartan samt sin kusin som vet hur livet skall levas här och nu? Dessa galanta damer gör denna Ullareds resa till ett årligt återkommande jippo med övernattning vinpimpling och ett insupande av minilyxens sötma i sitt skira rosa skimmer. 

För min egna del så spelar Ullared ingen som helst roll, men för dessa galanta damer så är det här ett av paradisen på jorden? Inbillar mig att män och kvinnor har olika sätt att handla på, mitt sätt är att jag vet vad jag ska och vill ha går in och plockar mina varor rakt av betalar och går ut punkt slut. Hur kvinnor handlar tänker jag inte berätta om, för det vet jag efter mer än 40 års erfarenhet i den frågan. Hur som helst är det här deras absoluta grej dom är nöjda belåtna och framför allt glada och dom kommer hem imorgon kväll.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar