Tomas Rolfhzon Ekman

25 juni 2022

Har med nöd och näppe legat knappt över vattenytan?

Har legat lågt ett tag med skrivandet medvetet eller ej? Utanför ramen genomlider vi värsta värmeböljan någonsin faktiskt den varmaste midsommaraftonen på 52 år okej. Själv har även jag med nöd och näppe klarat mig igenom midsommarhelgen https://www.matochresebloggen.se/10-fakta-om-midsommar/med en gästande gaggig svärmor, som har synpunkter på allt och alla. 

För hustruns skull har man upprätthållit en diplomatisk fasad, som man kanske inte hade upprätthållit annars. Förhoppningsvis är det troligtvis det sista året som svärmor är med åtminstone hos oss, måhända kanske det är andra nära släktingar som förbarmar sig över henne det återstår och se? Själv har jag gjort min plikt i år liksom dom 20 senaste åren hurra för mig?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar