06 juni 2022

Tjo och tjim som grädden på moset?

Då var nationaldagen https://www.so-rummet.se/kategorier/nationaldagen avklarad med bravur istället för att springa ut på torget med flaggor, så var vi hos goda vänner och käkade en kalas middag drack ett gott medelhavs vin plus en väl lagrad julöl därtill. Naturligt blev det även pool häng med en drink vilket kändes som en bra combo. Nationaldagen blev även en vädermässig succé på alla sätt och vis med plus 20 med en tillhörande mjukglass som grädden på moset. Men före dessa begivenheter hann jag både med att olja in altanen klippa gräset hänga hos kära grannar för att dricka rom och cola bjuda på tjo och tjim och verkligen smörja kråset både in och utvärtes. 

Nu har man verkligen fått till en schysst grundfärg efter 2 dagars solande, som alltid gäller det att smörja in sig riktigt ordentligt för solen är både skarp och intensiv. Efter att ha varit ledig i typ 3,5 dag så gäller jobbet som vanligt i morgon man ställer klockan på typ ruggigt tidigt garanterat före tuppen väcker dig.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...