03 juni 2022

I mina ögon kanske man är med i matchen?

Alla blir vi såklart äldre personligen är jag inget undantag vilket jag beklagar, nu har man kommit i en ålder någonstans mellan att ha passerat sina bäst före dagar till att hamna i ett osäkert pensionärs https://www.pensionsmyndigheten.se/nyheter-och-press/pressrum/kortapensionsfakta liknande tillstånd. Där man i dagsläget inte vet nu om man blir beroende av vården eller inte? Kort och gott ett kargt ingenmansland där allt sker och händer oftast utan att man vet om det, det bara sker det bara händer plötsligt kanske man blir till en dreglande grönsak vilket vore värsta tänkbara scenariot. 

När mina mor och farföräldrar skulle fotograferas till deras 50 års dag då skulle dom ha finkläder deluxe och bakgrunden skulle vara hur mycket blommor som helst. I mina ögon såg dessa kort ut som en stillfull begravning av en levande människa herregud vad hemskt hur tänkte man där berätta? Samtidigt som man tror sig hänga med så gör man inte det, därför att olika saker och ting uppgraderas ideligen hela tiden? Man inbillar att man är med i matchen men i själva verket sitter man där oförmögen på avbytarbänken utan chans till att återinträda vilket är en stor sorg i sig.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: En lång långfredag?

"Förr i tiden i min barndom var långfredagen årets absolut tråkigaste dag ever, inga butiker var öppna inget överhuvudtaget var öppet s...