29 juni 2022

Nu kan man plocka fram godsakerna från förra sommaren?

Det var längesedan jag blev så sjukt glad över att regnet kom, men så hände det att det kom en ordentlig jävla skur som täckte allt och alla. Då var det liksom läge att plocka fram den där gamla utslitna klyschan att det var välbehövligt vilket så även var fallet. Säga vad man vill om regn men det behövs, dels för att ge den välbehövliga livskraften även till näring till jorden för utan vatten snälla ni blir allt som en het jävla öken där endast ett gäng usla kackerlackor https://stick.se/blogg/kackerlacka/ kan överleva om det kniper. 

Idag har min första halva dag varit som att vandra planlöst omkring i ett jävla kargt ogästvänligt ökenland utan vare sig kärlek eller vatten, men sedan blev den andra halvan som en enda stor långdragen orgasm som åtminstone tillfredsställde mig vilket var huvudsaken i sammanhanget. På jobbet är vi mitt uppe i semestertider där flera går omlott där vikarierna i bästa fall kan täcka upp dom ordinarie, vilket kan vara ett sjukt jobbigt häst jobb för personalbemanningen. Personligen har jag ett par veckor kvar att knega på men snart är vi där, som vi har längtat efter sedan förra sommaren. Men som vi alla vet om så är den välbehövliga ledigheten som ett tomtebloss plötsligt är allting över lika snabbt som det började.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Om den saliga blandningen?

"När jag vaknade denna söndag så både det snöade och regnade i ett kaosliknade tillstånd, herregud tänkte jag i mitt stilla sinne inte ...