12 juni 2022

Nu för tiden spelar varken förr eller senare någon roll?

Har i stort sätt alltid levt under parollen att man inte skall krångla till saker i onödan? Att lösa olika problem så smidigt som möjligt, utan att krångla till saker och ting. För det mesta så har jag lyckats med den uppgiften ibland har man tillkallat backupens expertis. Det enkla kan oftast vara det svåra en enkel maträtt kan bli hur komplicerad som helst om man gör den det, utgångsläget är alltid det enkla är oftast det bästa sedan kan man såklart uppgradera saker och ting till olika nivåer. 

Som smaker lukter dofter andra lösningar design kvalité och övriga upplevelser eller intryck. Man stöter ibland på människor som gör saker mera invecklade än vad det borde vara en del har den medfödda förmågan, medans andra bara gör det man skall göra rakt av liksom. Eller så gör man om och gör rätt. På tal om någonting helt annat så blåser det även idag liksom alla andra dagar, vi konstaterar krasst att det blåser sjukt mycket nu för tiden över huvudtaget? Kanske har det med klimatförändringarna att göra eller så har det alltid gjort det? Hur som helst tänker jag undvika att blåsa bort idag eller känna sig bortblåst, eller så blir man bara blåst på konfekten https://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?ID=1916? Hur man än gör så åker man dit ändå förr eller senare?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Förr eller senare händer det?

"När man var ung en gång då var det lätt att fastna i dagdrömmarnas förlorade värld. Man gick omkring som i en skirande bubbla som aldr...