26 juni 2022

Med gott samvete kan jag digga dagens väder?

I morgon går semesterfirarna in på andra veckan alltså dom som började den tidiga perioden. Tänk så snabbt det går ändå, man tror att 1 månads semester än en hel evighet men i själva verket hinner man knappt varva ned https://www.expressen.se/halsoliv/psykologi/stress/10-varningstecken-som-kommer-nar-du-ar-ledig/förens det är dags att varva upp? Men det är som det är i vilket fall är det sjukt skönt att vara ledig och njuta utav den. Om ett par år tänker jag själv gå i pension då kan man jobba i 1 månad om det behövs sen kan man vara ledig resten utav året med gott samvete. 

Känner flertalet som fortfarande jobbar långt efter pensionsåldern, det funkar såklart om man får vara frisk och så vidare. Vädret är såklart en viktig del utav ens semester självfallet så vill man ju ha hur mycket sol som helst, semestervädret är som kulan i rysk roulette man vet aldrig vad som kommer ut ur mynningen? Dagens väder är av värmebölja karaktär med över 31 plusgrader, kanske fick vi en svans stump utav europas värmebölja?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: En lång långfredag?

"Förr i tiden i min barndom var långfredagen årets absolut tråkigaste dag ever, inga butiker var öppna inget överhuvudtaget var öppet s...