Tomas Rolfhzon Ekman

03 juni 2022

I min stad förändras allt så många gånger?

Har sagt det så många gånger förr att fredagar är veckans absolut bästa dag åtminstone för mig vill säga? Har man riktigt otur kan en fredag var den värsta mardrömmen https://metromode.se/noje/8-sjuka-saker-du-formodligen-inte-visste-om-dina-mardrommar/i ditt liv beroende på ditt sociala bagage och så vidare? I min värld så har dom där jobbiga bagagen blivit både lättare och hanterbarare vilket såklart underlättar livet betydligt. Dom flesta tunga oken har försvunnit från mina axlar och min hållningen har både blivit rakare och bättre. För någon dag sedan var den där knepiga dansken här i min stad ni vet han som vill bränna koranen hela tiden, men tydligen så gick det inget bra för den där knepiga dansken som fick vända hem med svansen mellan benen. 

Naturligtvis tänjer han på yttrandefrihetens råmärken men har lagen på sin sida så länge han är på rätt sidan om den lagen då går man säker, sedan kan man såklart både tycka och tänka om den där kontroversiella situationen? Som jag berättade om igår så är min kära hustru med anhang i Ullared och kommer hem för hoppningsvis innan mörkrets inbrott, det glada gentila gänget åkte raskt i torsdags gryningen till deras högst privata paradis. Enligt dessa 4 galanta damer är just Ullared en av deras gräddtoppar på moset, men enligt min privata utsago är Ullared ett bra ställe både att handla sig fördärvad på eller å andra sidan komma ut där tomhänt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar