Tomas Rolfhzon Ekman

08 juni 2022

I princip kan jag varva ned dag för dag?

Ännu en dag närmare dagen S som i semester https://akademssr.se/rad-stod/semester/vanliga-fragor-om-semester sakta men säkert betar vi av dag för dag som om dom vore knaperstekt bacon. Utanför bekvämlighets zonen vräker regnet ned i olika omgångar, den ena skuren värre än den andre. Mig gör det inget därför att jag i princip har klarat mig utan varje uns av skurar utan att bli blöt en prestation i sig själv kanske skall jag köpa en trisslott? Tjejerna i familjen har varit i stallet för en terrängritt vilket är deras gebit och kall, vad som är mitt gebit är dock när och fjärran från de gnäggande hästarnas värld. 

Man kan inte vara bra på allting tröstade jag idag min kompis när jag i vanlig ordning slog han i bordtennis, under alla år har han endast besegrat mig en handfull gånger. Som när jag har varit bakfull ledbruten eller av en annan orsak inte spelat över min förmåga? I sammanhanget kan nämnas att jag själv har varit riktigt bra i bordtennis, medans kompisen är en klippa i golf vad jag tycker om golf vill jag inte berätta det håller jag för mig själv.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar