04 juli 2022

Förra veckans smolk till dagens glada dagar?

Säger bara dessa jävla fiskmåsars skränande skrik anlete och objudna närvaro. Dessa arma förvirrade fjäderfän skall naturligtvis befinna sig i närheten av typ hav och andra vattensamlingen och ingen annan stans. Kom ihåg en sur incident när jag grillade korv förra veckan, ändå fick jag huka mig dramatiskt för en störtdykande jävla mås https://sv.openworldinfo.com/publication/3911 som var på vippen att knipa min varma korv sedan dessa har jag satt upp en rörlig skräckinjagande uggla på staketet. På ett litet kick minskade antalet skränande jävla fiskmåsar med 90 procent, konstaterar att en liten sak gör stor nytta så är det liksom. 

Min dotter lever typ nu livets glada dagar i Göteborg hos sin tighta polare, som för närvarande shoppar loss på Frölunda torg men är det sommarlov så är det. Tänker på när jag själv var en uppnosig och trubbig tonåring för cirka tusen år sedan, i och för sig så fick vi inga större veckopengar i stället samlade vi tomflaskor som vi pantade och fick ihop till ett par extra sega råttor. Idag är allt annorlundare än när jag var ung på hedenhös tiden, vi hade varken mobiler inte ens skapligt fungerande tv apparater på sin höjd en frontmatad dvd spelare som hackade.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...