27 juli 2022

Glädjen har inte blåst bort?

Fortfarande styv kuling typ https://sv.wikipedia.org/wiki/Vindhastighet 17 sekundmeter på mitt smultronställe, kan ge mig fan på att det är klimatförändringarna som är boven i dramat? Vad skulle det annars vara? Inte blåste det så här mycket när man yngre, kanske har man förträngt det hela vad vet jag? Hur det än är så är det mycket hasta manjana på tillvaron för närvarande som brukligt är, på min världskarta jobbar man inte när man har semester det vore liksom att häda njutnings faktorerna. Personligen är jag ingen vän av att boka upp min semester.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...