27 juli 2022

Glädjen har inte blåst bort?

Fortfarande styv kuling typ https://sv.wikipedia.org/wiki/Vindhastighet 17 sekundmeter på mitt smultronställe, kan ge mig fan på att det är klimatförändringarna som är boven i dramat? Vad skulle det annars vara? Inte blåste det så här mycket när man yngre, kanske har man förträngt det hela vad vet jag? Hur det än är så är det mycket hasta manjana på tillvaron för närvarande som brukligt är, på min världskarta jobbar man inte när man har semester det vore liksom att häda njutnings faktorerna. Personligen är jag ingen vän av att boka upp min semester.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Förr eller senare händer det?

"När man var ung en gång då var det lätt att fastna i dagdrömmarnas förlorade värld. Man gick omkring som i en skirande bubbla som aldr...