31 juli 2022

Dagen där allt händer?

Underbart är kort som ni alla vet? En dag efter två veckors trippen till Falkenberg http://www.falkenbergare.se/fakta/roligt/så fick jag både klippa gräset klippa häcken samt fixa till lite andra trädgårds göromål, enligt frugan gäller det att ligga på topp sa hon som satt där halvt medvetslös nedsjunken i lounge gruppen med en god bok. Ok sa jag och torkade bort svettpärlorna från min fårade panna och suckade tungt, somliga har det bra medan andra får jobba häcken av sig. För mig personligen är det inga som helst problem att jobba med det jag tycker om, samtidigt blir det en sorts terapi och avkoppling ett sätt av varva ned efter ett par hektiska veckor vid havet. 

Häller upp ett glas ekologiskt vitt och går och lallar en stund på mina begränsade ägor, fixar iordning poolen bland annat rastat jycken Dino som verkligen är en uppgraderad lathund efter ett 40 tal bil mil i kroppen. Det verkar som även han har en sorts internt jetlag precis som vi andra, i morgon går man in i tredje semesterveckan utan att ha planerat ett skit möjligtvis skall vi röja förrådet som mer ser ut som en katastrof än ett homogent förråd. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Från då till nutid?

"Nyheterna handlar mest om fångutväxlingen med Iran prinsessans svenska sommar och mediavåldets inverkan på tonåringarna. Våldet eskale...