Tomas Rolfhzon Ekman

01 augusti 2022

När skall man släppa elefanten lös?

Jag funderar på och har gjort det sedan länge vilka fördelar Ryssland får med ett storskaligt krig? Har faktiskt vänt ut och in på olika teorier funderingar men inte kommit nån vart? Det enda som jag får fram ur den sjuka gröten är vad jag vinner på att släppa in en galen elefant med ett gäng bokstavskombinationer https://mind.se/fakta/diagnoser/i en chick glasbutik, ur detta scenario kommer knappast fram något gott förutom en massa eftergifter. Herregud den mannen verkar för evigt vara fast på en neanderthalares ringa nivå. I min värld finns inga storskaliga krig men väl små interna fighter med min tonårsdotter, men som den diplomat jag är i grunden så löser vi det tillfredställande. 

Idag regnar det friskt vilket är bra därför att jag slipper vattna grönsakslandet, igår gick jag all in med både gräsklippningen och häcken observera den lilla den stora häcken kräver dock fullt manskap. Vilket i praktiken är jag samt ett gäng tanter i olika stadier, vilket i sin tur kräver 100% uppmärksamhet från min sida. Hela det där sceneriet känns som man blir tvungen att dressera den där galna elefanten först innan den går in i det där fina glashuset önska mig lycka till?  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar