01 augusti 2022

En observatör bland molnen?

Omedvetet kan jag kalla mig för en observatör som studerar andra människors egenheter och i minsta detalj scanna av vad jag ser jag har alltid varit sådan och tycker att det är ganska fascinerande. Som alltid är det första intrycket det viktigaste när man träffar andra människor, får man en fel bild direkt kan det vara svårt att justera den men det förekommer. I mitt jobb möter man olika typer av personligheter så man får verkligen hantera vara mentalt flexibel hur man skall behålla sig till den man möter vilket kan vara en personlig tillgång i meritlistan. 

Livet består både av utmaningar uppoffringar oväntade vändningar att ställas inför svåra direkta val som i sämsta fall kan få konsekvenser resten av ditt liv. Just nu ligger jag i sängen jungfruaktig i min skira bubbla och spånar om min fortsatta existens har blott två semesterveckor kvar att beta av, naturligtvis så får man vila sig i form ta ett par glas vitt och läsa av dom olika molnformationerna https://www.land.se/djur-natur/10-vanliga-moln-och-vad-de-betyder/så gott man kan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...