07 augusti 2022

Att brottas med en bättre värld alla dagar i veckan?

Snart går vi mot valurnorna i dom alla kategoriernas osäkraste valet i mannaminne, där mitt parti sedan urminnes tider tappar både mark röster anseende och förtroende där dom andra partierna propagerar för en bättre värld på mitt partis bekostnad. Man kan med en tår i ögonvrån konstatera att vårt land brottas med olika graders svåra problem där välfärden som byggts upp av tidigare trygga generationer börjar sakteligen kantra, kan mycket väl lika det vid ett sargat Titanic https://www.123fakta.com/se/fakta-om-titanic som bara har blott en väg ned utan någon som helst räddning. 

Eftersom jag är opolitisk i det här forumet såsom en diplomat som bara vill sitt lands bästa alla dagar i veckan, vill jag inte gå närmare in på vad jag tycker eller ens tänker om olika frågor man kan såklart läsa mellan raderna? Ekonomin är alltid ett hängande problem som både skall lösas budgeteras tillfredsställas fördelas och nyttjas på bästa möjliga sätt under månaden en ack så svår ekvation om ens ekonomi är skral ifrån början. Förutsättningar har blivit mycket jobbigare för dom som redan nu inte är inne i den sociala snurren, som både är utan jobb eller skyddsnät kan det bli problematiskt att säkerställa sin framtid.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...