25 augusti 2022

Helt okej att avsky vintern?

Fortfarande kalla mornar och så kommer det att förbli framöver tills det hela eskalerar och blir till snö, men än så länge kompenserar dom kalla mornarna med varma ljumna dagar. Vilket vi såklart tacksam tar emot för en dag vilken som helst inom typ ett par månader, så kommer den där jävla snön att dominera oavsett om vi tycker att det är okej eller så bara att gilla läget liksom? När man tar sig en funderare så kommer man fram till i 9 av 10 fall att den där jävla snön är mer till besvär än glädje, det har såklart med ens ålder att göra allt i stort sätt blir allt bara sju resor jävligare och jobbigare. 

När jag tittade på ute tempen så stod det 24 grader varmt vilket är helt okej en kanon kväll som denna. I skrivandes stund rusar plötsligt min jycke Dino in genom dörren som en galen virvelvind, det brukar han förvisso alltid göra men idag har han varit hos frisören https://metromode.se/skonhet/8-anledningar-till-varfor-frisor-ar-varldens-basta-yrke/ han känner sig stolt och tagit bort sjukt mycket päls nu ser han mera ut som en valp än som en medelålders vovve med pondus. Apropå klippning så skall även jag utsätta mig för frisörens vassa saxar, dock inte samma frisör som vovven den här frisören har världsklass för han trollar fram en schysst kort frisyr ur tomma intet rena magin.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ekon från gårdagens klang och jubel?

"Börjar smått på att repa mig från gårdagens klang och jubelförsällning, vi var hemma hos moster och hennes gubbe på middag där det ser...