03 augusti 2022

När glada dagar består?

Min tonårsdotter lever livets glada dagar för närvarande med sitt sommarlov, sena kvällar med gaming spel med sitt globala nätverk sena mornar med sina snälla demoner som förbereder henne inför dagens nya utmaningar. Gick ut med min jycke som lystrar till namnet Dino på sin vanliga morgonpromenad där han gjorde 1 och 2:an som brukligt är, gick förbi min nyklippta häck som jag klippte igår och beundrade den faktiskt njöt av konstverket som uppenbarade sig. 

Från ett vildvuxet monster till en näst intill perfekt klippt häck är steget typ 6 timmar, en typ 60 meter lång häcks förvandling typ liknande den fula ankungen? Idag har jag för andra dagen tagit ett snabbtest för covid https://www.kry.se/din-halsa/bakgrund-fakta/, som för andra dagen i rad har visat ett negativt svar trots det glädjande beskedet så har jag ändock en överjävlig jobbig förkylning kvar som inte går av för några hackor. Man hostar nyser fräser snorar kort sagt man gör allt det där som ingår i en komplex förkylning, så länge man inte har någon feber så är det trots allt lugnt?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi fixar till andra advent till en pärla?

Idag har vi andra advent med lite marginellt snö på backen, någon minusgrad och svinhalt med betoning på halt så in åt helvete. När jag var...