13 augusti 2022

Om och om igen går ens tradition vidare?

Min semester börjar snart att närma sig den smärtsamma änden där allt börjar omvandlas till diverse ångest liknande syndrom https://www.rodakorset.se/fa-hjalp/psykisk-halsa-och-psykisk-ohalsa/angest/?gclid=Cj0KCQjwl92XBhC7ARIsAHLl9amjMPHXqx-y2Un8tD31Zxm8-WvPP3OIhcfi_gnB_L_WfCMoAq1wlmMaArRWEALw_wcB till andra smått helvetiska kval inför jobb upptakten på måndag nästa vecka. I och för sig är det samma visa år efter år men man lär sig aldrig att hantera den där lite kuvade känslan? När man väl har jobbat i ett par dagar så känns det som om man aldrig har gjort någonting annat man är fast i sin tradition? 

Fast man börjar jobba på måndag så har man ändå kvar en Tomas Ledin konsert på Gustavsvik här i Örebro den femte i ordningen nästa lördag samt en eventuell vänträff i Strömstad med vissa frågetecken i slutet av augusti sedan är det bara en transportsträcka fram till 1 advent och förberedelsen inför jul och nyårshelgen, som sagt det går för runt om och om igen tills någon ändrar den av tradition givna ordningsföljden? Om ett par timmar skall vi åka på kalas vid en stuga invid Sveriges fjärde största insjö Hjälmaren där det blir både grillat för och efterrätt några spontana drinkar för dom som inte kör, dom andra intagar sprattelvatten utan nämnvärd alkohol alla har vi våra laster.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Förr eller senare händer det?

"När man var ung en gång då var det lätt att fastna i dagdrömmarnas förlorade värld. Man gick omkring som i en skirande bubbla som aldr...