04 augusti 2022

Även en gräsrot anammar den nya världen?

Som den gräsrot man är så undrar man vart landet egentligen är på väg? Det enda man läser om i tidningarna https://sv.openworldinfo.com/publication/4519 i nutid är mord hedersrelaterat eller inte hänsynslösa rån gängrelaterade avrättningar man översköljs även utav andra relations problem kändisar eller inte. Man hjärntvättas oavbruten mest hela tiden av hemskheter av krig brutaliteter även andra icke accepterade händelser tydligen så får inte kärleken plats längre i spaltmetrarna. Hur det än är med facit i handen så har den svenska välfärden fått sig en rejäl törn den har liksom kantrat en aning fått slagsida, det finns inte längre några pengar kvar för att säkerställa det fundament som är en del av vårt trygghets arv. 

Sedan kan man såklart ha många olika varierande åsikter var allt beror på? Personligen börjar jag själv komma upp i den åldern då man börjar närma sig by äldstens status, mitt emellan den gamla och nya världen där den allt skenande tekniken börjar springa ifrån. Där den gamla tekniken inte längre är brukbar samhället bryr sig inte längre om forntidens hightech utan automatiskt anpassar sig efter framtidens villkor värderingar och rådande verklighet.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi fixar till andra advent till en pärla?

Idag har vi andra advent med lite marginellt snö på backen, någon minusgrad och svinhalt med betoning på halt så in åt helvete. När jag var...