28 augusti 2022

Till sist kanske allt ordnar upp sig?

Det där med att vara på rätt plats vid rätt tillfälle är inte ofta men det händer, som nu när vi var en sväng i Bohuslän. Experterna varnade att det skulle komma en hiskligt massa regn till och med åska nämnde dom samma, i stället fick vi sol havsbad och andra lättsamma förnöjsamheter. Meteorologerna höjer dock varningens finger för rikligt med regn kryddat med åskinslag nu under natten men i morgon ser det helt OK ut? Som meteorolog kan man såklart aldrig garantera ett 100 procentigt stabilt väder men kanske snäppet under med all teknik som numera är tillgänglig kan man komma svindlande nära 100. För att spinna vidare på tråden på rätt plats vid rätt tillfälle, så var en en match med mitt lag Örebro som då spelade i allsvenskan då det regnade sjukt mycket innan match när matchen väl började kom solen och lyste upp tillvaron. 

När till sist domaren blåste avslut i sin pipa så vräkte regnet ned igen som före matchstart, det kändes som om våran skapare på nåt sätt hade ett gott öga till mitt lag Örebro sportklubb jag kan inte förklara det på nåt annat sätt? Sedan kan man även också vara på fel plats vid fel tillfälle som dom olyckliga individerna som har blivit oskyldigt skjutna vid exempelvis en gänguppgörelse eller helt andra prekära situationer som man helst vill glömma men plötsligt kanske man är där bland krutröken. För närvarande håller min kära hustru på att gör i ordning Pulled Pork https://www.ica.se/recept/pulled-pork-713315/ med tillbehör nu till kvällsmat, på vägen ner till Örebro stannade vi till vid Sibylla i Åmål och drog i oss mos korv med lingon och räksallad vilket inte heller var helt fel i sammanhanget.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Summan av kardemumman?

"Nu har vi bott första veckan på det nya stället och det känns sjukt bra, från ett litet boende på under 60 kvadrat till ett stort radh...